2010. július 31., szombat

Hogy Doktor Szöszi a kertben is gond nélkül színre léphessen...

Biztosan jó kislány voltam, mert ezeket a cukiságokat kaptam szeretteimtől a héten:
Édi virágos kerti gumikalucsni. Esős nap volt mikor megkaptam, így még aznap kénytelen volt megismerkedni a kert dágványos sarával és egy ázott kutyagumival. Nagyon jó - a lemustrált kerti papucsom már kezd szájtátiba átmenni, helyette kiváló, nem ázik be. Azért a csoszogómat még megvarratom a cipésszel!

Cuki virágos metszőolló. Jó éles, és állítólag valami tapadásgátló bevonata van.Pont passzol a kis tatyómhoz, amiben a vetőmagokat, kis adag műtrágyát, bálamadzagot, kést szoktam hátravinni a kertbe. A cukitatyó asziszem valami Cosmopolitan melléklet-ajándéka volt négy-öt éve. A Cosmót egy cimborámtól kaptam, aki akkor lapterjesztéssel foglalkozott, és a boltokban megmaradt, meg nem vett lapszámokból megtarthatott magának. Nekem meg kapóra jött, hiszen nem ázik be sose, és cuki is! :-)

Tüncimünci virágos kesztyű. Nem hiszem, hogy a kertben fog szétfoszlani. Az a gyanúm, hogy Nyunyi lenyúlja, és plüssnyuszik fognak aludni benne előbb utóbb.

És hogy ezek a trendi kis cuccok milyenjól passzolnak a kék, sárga rózsájúlocsolókannához meg a babakék sámlihoz, amin ülve szoktam palántázni, meg húzgálni a szőrös disznóparékat, mucikáim, azt el se hiszitek! Még Lady Gaga is állva pisilne tőlük a kéjes gyönyörtől, nemhogy doktor Szöszi!

7 megjegyzés:

  1. Ennyi cuki dologban igazán öröm a kerti munka :-))

    VálaszTörlés
  2. Hát Mucikáám... jót röhögtem!Évekkel ezelőtt láttam egy rózsás gumicsizmát, azóta is azzal álmodom... nem vettem meg!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik az a csizma :)))

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a cukiságokhoz!
    Az Oázisban is van permanensen virágocskás kertészkedő készlet: metszőolló, kis gereblye, lapátka. Én meg azokat nézegetem folyton.
    A mai napig sajnálom, hogy nem vettem meg annak idején, amikor még élt nálunk a Schäfer butik, egy szintén virágocskás kertészkedő papucsot.
    Nem tudom, de szerintem az egyébként teljesen normális ízléssel bíró embernek teljesen el tud menni az esze a kertészkedéstől. Én is így vagyok ezzel.

    VálaszTörlés
  5. Az tuti! Az ilyen és efféle cukiságoktól alapesetben felforog a gyomrom, de ezek tetszenek. Tisztára begolyóztam.

    VálaszTörlés
  6. Nekem a csizma és a kesztyű tetszik nagyonnagyon.

    VálaszTörlés
  7. Lidibe akcijós minden, óccsó!

    VálaszTörlés