2010. december 12., vasárnap

Egy kis meglepetés olvasóinknak

Az általunk olvasott blogokban mindenki ezerrel készül a karácsonyra, és ez jó lehetőség arra, hogy ötleteket gyűjtsünk. Mi is készülődünk, az idei sláger nálunk a házilag nyomtatott családi naptár, kompromittáló fotókkal:-), személyre szabottan. Ehhez találtunk tesómmal a neten egy ingyenes naptárkészítő programot, ami letölthető innen:
Otthoni naptár témában újszülöttek vagyunk, nekünk ez a vicc még új. Olyannyira, hogy Ágival nagyon sokat nevettünk+bénáztunk a közös "alkotás" során, úgyhogy bátorkodom ajánlani, hátha valaki számára hasznos vagy kellemes ez az ötlet. Tesztelésképpen összeállítottunk egy szolid verziót szigetközi természetfotókkal, amit ehhez a bejegyzéshez mellékelek. (Katt a képekre a nagy méretért.) Használjátok egészséggel. 



















5 megjegyzés:

  1. Tündér vagy!!!!
    Én tavaly is készítettem egy kis naptárt az egyik fiamnak,most is készülök hozzá, de hogy hova tettem azt a sablont????Erre te itt tálcán felkínálod...)Köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Ezek saját fotók? Csodálatosak! Nagyon ügyesek vagytok!

    Hogy lehet ezt kinyomtatni? Szeretném már most leadni a rendelésemet a következő 100 évre, mert ebből a naptárból sok virág nevét meg tudom tanulni.

    Nagyon köszönjük, nektek is kellemes készülődést!

    VálaszTörlés
  3. ez nagyon szép naptár lett :))))
    Jó ötlet.. :) én a megszerkesztésig eljutok, de a nyomtatás mindig elmarad...

    VálaszTörlés
  4. Mammka, ha gondolod, ezt a sárga-barna színsablont ki lehet menteni a naptárprogramból -ezt mi találtuk ki - és feltölthetem valami tárhelyre, belinkelve.

    Andi, otthonra, saját nyomtatón Firefoxból Fájl menü/Nyomtatási kép/Méret/ Egyedi/ 110% tűrhető eredményt ad, ha van kedved laponként játszani, de az ajándéknak valót mi copy shopban nyomtattuk.

    Tücsökfalva, örülök, hogy tetszik.

    VálaszTörlés
  5. Már rég olvaslak benneteket, de most muszáj belevau: Hálám örökké üldözni fog, ezért a programért.

    Most lettem kész a sajátommal, meg elviszem a híreteket, és jól kiposztolom a naptárkészítés rejtelmeit!

    Köszi!

    VálaszTörlés