2010. december 23., csütörtök

Karácsonyi köszöntő


Megérhettük azt az örömet, hogy a blog életének második karácsonya előtt is köszönthessük olvasóinkat. Hédi álma volt az, hogy karácsonykor is legyen valamiféle friss virág, s íme, kívánsága teljesült! Karácsonyig kitartó rózsa nincs, még az amarillisz se nyílik, de a hó alatt, a takaró fűrészporban a butus kis sárga szártalan kankalin kinyitotta a szirmait, hogy a kertészek örömére virágos is legyen a karácsony!Legyen nektek is a karácsony teli az áldott, virágzó béke örömével!

11 megjegyzés:

  1. Köszönjük szépen a jó kívánságokat és a gyönyörű képet is! Épp ma vettem észre, hogy a kankalinom az erkélyen milyen gyönyörű zöld leveleket hozott, kicsit furcsálltam is, de most látom, hogy ha akarna virágozhatna is. Igaz, nálam nincs betakargatva, talán emiatt egy kicsit fázik.

    Nektek is nagyon békés Karácsonyt, békés boldogságos ünneplést az új családtaggal. Izgatottan várom a jó híreket!

    VálaszTörlés
  2. Kedves L, kellemes ünnepet, a karácsonyi kaktusz nem mő kertben, nekem kerti virág a karácsonyi mániám.
    Andi, köszönjük a kedves kívánságokat, úgy tűnik a gyerkőc vígan nyaral még egyet a pocakomban, még jól érezzük egymást.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindnyájatoknak ! Hédi, szurkolok!

    VálaszTörlés
  4. Arra gondoltam, hogy a közelgő ünnep miatt helyesebb lett volna karácsonyi kaktusz képet tenni...de mivel "kerti" blog vagytok....
    Kellemes ünnepeket!

    VálaszTörlés
  5. Nem rajongok a cserepes virágokért, pár túlélőbajnok van csak, még a kerti virágokban se tobzódhatok, ez Hédi asztala. Ez a kis kankalin nyílt ki karácsonyra, s most láttam, hogy a kék is virágzik! Duplán teljesült tesóm kívánsága, hogy eleven, szabad földben nőtt virág legyen karácsonyra!

    VálaszTörlés
  6. Már csak EGY kívánságom van.

    VálaszTörlés
  7. MEGINT CSAK OFF, ÉS LEHET, HOGY HÉDI MEGHARAGSZIK ÉRTE, DE TUDATNOM KELL, HOGY TEGNAP MEGSZÜLETETT HÉDI KISBABÁJA, DRÁGA KERESZTFIAM, ANDRIS. 3KG 06 DEKA, 52 CENTI. a BABA IS, ANYUKÁJA IS JÓL VANNAK!!!

    VálaszTörlés
  8. NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK MINDKETTŐJÜKNEK, ERŐT, EGÉSZSÉGET ÉS MINDEN JÓT, AMIT EL TUDTOK KÉPZELNI!!!!

    VálaszTörlés
  9. Na végre, már nagyon vártam ezt a hírt! Gratulálok, megint jó helyre született egy kisbaba, sokan fogják szeretni, csuda gyermekkora lesz! És Hédinek meglett az EGY kívánsága! Kívánom, hogy minden kívánsága ilyen gyorsan teljesüljön!

    Szóval mit lehet ilyenkor mondani, sok boldogságot, erőt, egészséget az egész családotoknak, elsősorban pedig Andriskának!

    Köszönöm Ági, hogy tudattad velünk! Évának is újságolom azonnal! Pusziljuk Hédit!

    VálaszTörlés