2011. április 18., hétfő

Fent vagyunk a Facebookon!

Elkészült a blogunk Facebook-oldala, amely megtekinthető itt:

Zöld.ségek Amatőr kerti napló a Facebookon

Várunk szeretettel mindenkit, és nagyon örülünk minden lájknak :-)

11 megjegyzés:

  1. Tőlem biztos kaptok lájkot, de hagy kérdezzek meg valamit: mit gondoltok, miért van erre szükség? Abszolút nem kötözködni akarok, hanem tényleg érdekel, mert én is ott vagyok a Facebook-on, látok is ilyet, hogy közzéteszik a blogot, csak nem értem, mi a cél ezzel. Hogy népszerűsödjetek?

    VálaszTörlés
  2. Én is, meg a fél baráti körünk állandóan a fb-on lóg, és azért:)

    VálaszTörlés
  3. Meg ott talán mindenki jobban vállalja az arcát, szóval én is kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
  4. Tesómmal tulajdonképp függő vagyunk, remek móka egy gyors szombat reggeli chat két peluscsere közt.

    VálaszTörlés
  5. Hú, bocsi, de erről eszembe jutott valami. Még a hőskorban (múlt évezred), amikor nem volt telefonunk, végül elegünk lett és vettünk egy CB rádiót, de nem csak mi, hanem barátok és a szüleim is. Az úgy működött, hogy megbeszéltünk egy hullámhosszt és mindannyian azt használtuk. De használták mások is, úgyhogy titkos beszélgetéseket nem lehetett folytatni, azt hallotta mindenki, aki azon a hullámhosszon volt (meg, mint később kiderült, a szomszéd is a saját tévéjében :))). Volt ezen a hullámhosszon egy anya és a lánya, akinek kisgyereke volt. És ők minden öt percben megbeszélték, hogy mit evett a gyerek, tisztába tette-e, mi volt a pelusban stb. Hát mit mondjak, számunkra elég hamar nagyon unalmas volt.
    Tudom, ez nem ugyanaz, mert a Ti chat-etek privát, csak éppen erről jutott eszembe :))
    És akkor már ismeritek is az arcomat? :))

    VálaszTörlés
  6. Tök jó volt ez a CB-rádiós sztori. Igen, tényleg ciki, de pont ilyenek vagyunk. Jani azt mondta, hogy a facebook az unatkozó háziasszonyok műfaja :-)

    Igen, lecsekkoltunk. Mi is vállaljuk a saját pofalemezünket.

    VálaszTörlés
  7. Lájkoltam:)
    Én is elkészítettem a blogom oldalát, de aztán gyorsan meg is szüntettem, mert belegondoltam, hogy akkor azt is kell gondozni. Annyi idő azért nincs. De tény, hogy így sokkal többen fogják megismerni.
    Üdv.

    VálaszTörlés
  8. én azzal próbálkoztam hogy a blogomat összekapcsolom az fb-vel de valami nem sikerült és hagytam a francba. annyi van most csak hogy lehet lájkolni blogon, de persze csak annak aki fb-n fenn van

    ti az fb-s oldalatokra külön írtok bejegyzést, vagy ami itt a blogon megszületik az automatikusan megjelenik ott is? nekem vmi ilyen kéne

    VálaszTörlés
  9. Azt gondoltam, csak beillesztem a fb oldal üzenőfal beírogatós sorába az új bejegyzések linkjét, így az eleje és az első fotó automatikusan megjelenik a fb-on, onnan egy kattitás vezet a blogba. ennyi a gondozása. Vagy így bonyolult?

    VálaszTörlés
  10. szóval te rakod fel a fb-re egyenként? én ehhez lusta vagyok, bár lehet hogy kéne nekem is.

    VálaszTörlés
  11. Van ez a Networkedblogs alkalmazás. Ide lehet regisztrálni a blogot, RSS cím kell, és ahogy új posztot írtok, automatikusan megjelenik a Facebookon is. Meg lehet adni, hogy a saját adatlapon is megjelenjen, ne csak a blog oldalán.

    VálaszTörlés