2010. december 12., vasárnap

Egy kis meglepetés olvasóinknak

Az általunk olvasott blogokban mindenki ezerrel készül a karácsonyra, és ez jó lehetőség arra, hogy ötleteket gyűjtsünk. Mi is készülődünk, az idei sláger nálunk a házilag nyomtatott családi naptár, kompromittáló fotókkal:-), személyre szabottan. Ehhez találtunk tesómmal a neten egy ingyenes naptárkészítő programot, ami letölthető innen:
Otthoni naptár témában újszülöttek vagyunk, nekünk ez a vicc még új. Olyannyira, hogy Ágival nagyon sokat nevettünk+bénáztunk a közös "alkotás" során, úgyhogy bátorkodom ajánlani, hátha valaki számára hasznos vagy kellemes ez az ötlet. Tesztelésképpen összeállítottunk egy szolid verziót szigetközi természetfotókkal, amit ehhez a bejegyzéshez mellékelek. (Katt a képekre a nagy méretért.) Használjátok egészséggel. 5 megjegyzés:

 1. Tündér vagy!!!!
  Én tavaly is készítettem egy kis naptárt az egyik fiamnak,most is készülök hozzá, de hogy hova tettem azt a sablont????Erre te itt tálcán felkínálod...)Köszönöm!

  VálaszTörlés
 2. Ezek saját fotók? Csodálatosak! Nagyon ügyesek vagytok!

  Hogy lehet ezt kinyomtatni? Szeretném már most leadni a rendelésemet a következő 100 évre, mert ebből a naptárból sok virág nevét meg tudom tanulni.

  Nagyon köszönjük, nektek is kellemes készülődést!

  VálaszTörlés
 3. ez nagyon szép naptár lett :))))
  Jó ötlet.. :) én a megszerkesztésig eljutok, de a nyomtatás mindig elmarad...

  VálaszTörlés
 4. Mammka, ha gondolod, ezt a sárga-barna színsablont ki lehet menteni a naptárprogramból -ezt mi találtuk ki - és feltölthetem valami tárhelyre, belinkelve.

  Andi, otthonra, saját nyomtatón Firefoxból Fájl menü/Nyomtatási kép/Méret/ Egyedi/ 110% tűrhető eredményt ad, ha van kedved laponként játszani, de az ajándéknak valót mi copy shopban nyomtattuk.

  Tücsökfalva, örülök, hogy tetszik.

  VálaszTörlés
 5. Már rég olvaslak benneteket, de most muszáj belevau: Hálám örökké üldözni fog, ezért a programért.

  Most lettem kész a sajátommal, meg elviszem a híreteket, és jól kiposztolom a naptárkészítés rejtelmeit!

  Köszi!

  VálaszTörlés