2010. március 6., szombat

Már két hete esedékes...,

... hogy öt új olvasónkat, Matkomot, Juhász Andreát, Szentpyrt, Mónikát és Pulse-t üdvözöljük köztünk. Mindketten szeretettel küldjük nektek ezt a csöppnyi nyári idillt: csüngőlepkét vadszedervirágokon.
Palócprovence-nek pedig szívből köszönjük a díjat! Azt hiszem, a jobb oldalon látható vidékes, kertes blogok összes írója mind-mind megérdemli, de nem szabad megfeledkeznünk kedvenc közös konyha(kert)ünkről, és Bee blogjáról sem, ahol igazi mosonvármegyei sütik sülnek virtuálisan!

7 megjegyzés:

 1. Én is hasonlóképpen adtam tovább Nektek (is) a díjat, így most Nektek (is) köszönöm!

  VálaszTörlés
 2. Igen, láttam! :-) Időnként ezek a huncut díjak valahogy mindig visszatérnek a küldő "gazdájukhoz"!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen a fotót, és a köszöntést!
  Jó itt lenni!:)

  VálaszTörlés
 4. Ági, nagyon szépen köszönöm Andi és Csincsilla nevében is! :)

  Bee pedig most otthon van Halásziban, közel hozzátok. Ha visszajön, biztos megnézi az oldalatokat és tudom, hogy nagyon fog örülni ő is.

  VálaszTörlés
 5. Köszönjük Ági! Még nem írtad meg, hogy kipróbáltad-e a főzött majonézt, várom a beszámolót!

  VálaszTörlés
 6. Hű Ági, köszi, ez nagyon aranyos tőled! Ígérem továbbra is igyekezni fogok, mindig valami fini újdonságot kitalálni nektek.

  VálaszTörlés
 7. Még nem volt módom kipróbálni a főzött majonézt, a hétvégi babazsúrra a saliöntethez csak a főzetlen változat gyors összecsapására volt alklamam... Bee, remélem, még sok "hazai" ízzel örvendeztetsz meg minket! lesznek pecsenyék, zöldségek is, vagy csak sütik? :-)

  VálaszTörlés