2009. április 12., vasárnap

Kedves Andi és Hajnal!

Andi, képzeld, a tesóm azt a nyuszis briós-kalácsot sütötte meg mindannyiunknak húsvétra, aminek a receptje a Ti blogotokban olvasható. Csak tesóm egész pici nyuszikat csinált, s Milka csoki kíséretében rejtette el a fűben, hogy keressük meg. Igazi nyuszimeglepetés volt!
Kedves Hajnal, nagyon köszönöm a leírásokat, bár most egy gyöngyös hajpánton dolgozok, a gömböcöket ki kell, hogy próbáljam. A medálok érdekelnek most különösen, mert a kisleányom állandóan az én nyakláncaimat hordja, szaggatja, s nei is, nekem is kéne pár új darab.
Mindkettőtöknek kellemes, napfényesen ragyogó húsvéti ünnepeket kívánok! És persze mindenki másnak is, különösen neked, Tesó!

10 megjegyzés:

 1. Megírta Hédi, hogy megsütötte a nyuszikat és nagyon boldoggá tett vele!
  Nektek is nagyon boldog húsvéti ünnepeket!

  VálaszTörlés
 2. Éva pedig azt üzente Hédinek, hogy inkább tanuljon, mint nyuszikákat süssön :-)!!!

  VálaszTörlés
 3. Ági nagyon szívesen,majd akkor keresek medálokat,és küldöm!!:)
  Nektek is Kellemes húsvétot kívánok!!!

  VálaszTörlés
 4. Szegény tesóm a ragyogó napsütés közepette írta zöldülésig a beadandókat, szerencsére a tavaszi szünetben tanulni és sütni is tudott egyszerre. Mindig nyafog, hogy neki ez nem megy, úgyis meg fog bukni...stb. Aztán csinál 4,9-es átlagokat. Ezt 1994 óta hallgatom - akkor felvételizett először...

  VálaszTörlés
 5. Éva is tanuljon, fenyeget a Billédi-zh.

  VálaszTörlés
 6. Átadom Évának!
  Ha sikerült lefényképezni Hédi nyusziját, várom a fényképet: matus.andrea@chello.hu!

  VálaszTörlés
 7. Sajnos Laci megette a nyulakat az esti film közben - az összeset- úgyhogy a fotóval egy évet kell várni, hacsak tesóm nem nyuszizik újra.

  VálaszTörlés