2009. március 28., szombat

Gyöngyszemek...

Azért nem csak a kert tölti ki az egész életemet... Ha ráérek, akkor szívesen szötyörgök ilyesmikkel:
Meg ilyesmikkel:
Inkább hímzem a gyöngyöket, nem annyira fűzöm, vagy szövöm, de egy-egy fűzött darab is akad:


Most a hajpántokat gyártom nagy mennyiségben:
Ennyi az én tudományom. Hajnal munkáit tátott szájjal bámultam. Hogy lehet pár hónap alatt a gyöngyözésben ilyen szintre eljutni? Azt hiszem, Hajnal, nálad az ötletek és a kivitelezési képesség teljesen egymásra találtak! Nekem csak ötleteim vannak sajnos...

5 megjegyzés:

 1. Csodálom, hogy van ennyi türelmed. Nekem még hozzáfogni sem lenne soha kedvem. Még a gombvarrás előtt is kemény önfegyelmezési csaták játszódnak le bennem.

  VálaszTörlés
 2. Akkor hogyan tanítasz technikát?

  VálaszTörlés
 3. Szia Ági!Ismét köszi a dícséretet,de van még mit tanulnom!!:-)Igaz már most sok munkám elkészűlt,de még nagyon sok van amit szeretnék megfűzni,mert igazi függő lettem:-)
  de sajna az anyagiak néha gátolnak:((
  Azért te se panaszkodhatsz,mert igazán szépeket alkotsz!:-)A varrásos részét még nem próbáltam,de még annak is eljöhet az ideje!!:)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a dicséretet, kedves Hajnal! Én is "függő" lettem, de ez nálam hullámzó. Ősszel mániákusan fűztem a karácsonyfadíszeket, télen a sapkakötésben éltem ki magam, most megint "gyöngy-időszakom" van. Sajnos tényleg elég drágák az alapanyagok, én is mindenféle maradékból barkácsolgatok, ami hosszabb idő alatt felhalmozódott.

  VálaszTörlés
 5. Ezek gyönyörűek!!!! Hol lehet ezt megtanulni?

  VálaszTörlés